Aanmelding nieuwe patiënten

Momenteel nemen wij nieuwe patiënten aan, mits u woonachtig bent in Doetinchem.

Hierbij geldt de uitzondering voor postcode 7006, 7007 (De Huet en Dichteren) en 7008 (Langerak).

Mocht u zich willen aanmelden als nieuwe patiënt, neemt u dan contact op met de praktijk. Hierbij kunt u kiezen uit de praktijk van dr. Van Mil, dr. Willink of dr.Hondorp.

Zij hebben ieder een eigen praktijk met eigen patiënten. Alleen in geval van waarneming (vakantie) kunt u bij een van de andere artsen terecht komen.

Momenteel zijn de praktijk van dr.Willink en dr.Hondorp gesloten voor nieuwe patiënten
Om goede zorg te kunnen leveren, is het van belang dat huisartsenpraktijken een maximaal aantal patiënten aannemen. Bij te grote praktijken is de vraag aan zorg ook vele malen groter. Hierdoor komen spreekuren te vol te staan en is er geen garantie meer voor goede zorg.

Vandaar dat huisartsenpraktijken kunnen besluiten geen nieuwe patiënten meer aan te nemen. Na enige tijd, wanneer praktijken kleiner worden (bijv. doordat mensen verhuizen en zich uitschrijven), kan het zijn dat een huisartsenpraktijk besluit weer open te zijn voor nieuw patiënten.

Bent u partner of familielid en gaat u op hetzelfde adres wonen als een reeds ingeschreven patiënt, dan kunt u zich wel inschrijven in dezelfde praktijk.